140508 - Väskdesigner? nje..

image241

Ni har säkert sett på Hermes hemsida att man kan ladda ner en mall till deras välkända väska Kelly,! Man skriver ut mönstret och sedan gå loss med färg och paljetter.

 

Jag tog en genväg.. In med den i photoshop och kladda! Blev nog inte så moderiktigt.. Och inte speciellt snyggt! Skulle nog passa i en leksaksbutik?

 

Men roligt var det!

 

Utmaning: Gör din egen och skicka en länk :DKommentarer
Postat av: jen

Jag tycker att Nordisk design skolan är en mycket bra skola. Många bra erbjudanden och tävlingar under skolans gång. Man har inte så mycket sömnad och mönsterkonstruktion. Man inriktar sig på att jobba som en designer (mycket teckna)i helhet. Hur man startar sitt märke och säljer. Vi reste med skolan till Paris och där fick vi träffa Nina Ricci, Hermes och fick se hur christian lacroix jobbar. Att få sitta i Lacroixs atelje är ju en upplevelse i sig :)De andra skolorna har inte alls så stort utbud som ND har. Förutom Beckmans och Tillskärarakademin. Men tillskärarakademin behöver man ju inte gå om man har den utbildningen som du har nu. Jag gick 3 årig textil och beklädnad i gymnasiet innan.

2008-05-14 @ 21:07:37
URL: http://jenfager.blogg.se
Postat av: Fashiondarling

Söt! Idéen i sig är ju fantastiskt rolig. Gå loss på en Kelly!

2008-05-15 @ 11:25:57
URL: http://fashiondarling.blogg.se

Rösta på mig på Stylesarch

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0